Za vsa naročila nad 50€ uporabite kodo FREESHIPPING ob zaključku nakupa.

IDEJE ZA BOŽIČNA DARILA PRI MELEÓRI: Top 3 ideje za vsako posebno žensko v vašem življenju 🎁

Z bližajočimi se prazniki je čas, da pokažemo svojo ljubezen s posebnimi darili. Pri Meleóra Jewelry smo ustvarili vodnik za božična darila, ki vam bo pomagal najti popolno darilo za vsako posebno žensko v vašem življenju. Poglejmo si naše najboljše izbire za partnerko, mamo in prijateljico!

 

TOP 3 BOŽIČNA DARILA ZA PRIJATELJICO 💝:

1. ADORA UHANI - Presenetite prijateljico z uhani, ki združujejo modernost in eleganco. Na voljo so tako v srebni kot tudi v zlati barvi.

 2. SPARKLING PRSTAN  - Prstan z inicialko, izraža edinstvenost in prinaša pridih osebnosti k videzu. Izberite začetnico, ki ima poseben pomen, in ji podarite več kot le nakit - podarite čustven spomin na vaše dragoceno prijateljstvo

 3. CAPRI ZAPESTNICA - Presenetite jo s čudovito, minimalistično "tennis" zapestnico. Je prilagodljiva in zelo delikatna.

TOP 3 BOŽIČNA DARILA ZA MAMO🫶🏽:

1. JOY UHANI - Razveselite jo s čudovitim kompletom elegantnih uhanov, ki so primerni tako za vsak dan kot tudi za posebne priložnosti. Ne vsebujejo niklja. 

 

2. GLAMOUR VERIŽICA - Elegantna verižica s črnim obeskom, ki je odraz večne elegance. 

  

3. GRACE UHANI Zelo elegantni, minimalistični uhani, popolni za zimski čas. Ne vsebujejo niklja. 

 

 TOP 3 BOŽIČNA DARILA ZA PARTNERKO❤️:

1. AURORA PRSTAN  Minimalističen, 18k pozlačen in nastavljiv prstan s kristalom. Na voljo je tako v zlati kot tudi v zeleni barvi. 

2. ARIA VERIŽICA Presenetite jo s čudovito verižico, s katero bo preprosto zasijala. Zelo lepa izbira nakita za posebne priložnosti, lahko pa doda svetleč pridih k vsakdanjemu stilu.

3. LUX PRSTAN - Podarite ji sijoč, eleganten in unikaten Lux prstan. Je nastavljiv, tako da z velikostjo ne morete zgrešiti. 


Pri Meleora Jewelry verjamemo, da je nakit več kot le okras - je izraz ljubezni, spominov in posebnih trenutkov. Obiščite našo spletno trgovino in ustvarite nepozabna božična darila za najdražje dame v vašem življenju!